Produktmeny

Meny

Profilmeny

Vitamin E Balanse - 180 kaps Vegansk.

Vitamin E Balanse - 180 kaps Vegansk.
Varenr.
117
Pris
kr 359,00
Enhet
Boks

Kvantumsrabatt

Loading...

Vitamin E Balanse (Tidligere Vitamin E Plus)
Sano Helseprodukter

 

Vitamin E Balanse er laget av blandede og naturlige tokoferoler. Det inneholder alle 8 variantene av E-vitamin, noe som gjør produktet unikt på markedet. I dette produktet har vi satt sammen E-vitamin med synergisten selen (gjærbundet), for å maksimere opptak av disse viktige antioksidantene.

Kan inneholde spornivåer av gjær.

Produktet kan brukes som en del av et vegansk kosthold og tas som anbefalt av spesialutdannet lege eller naturterapeut.

Innhold

Selen
Selen er et mineral og en kraftig antioksidant og er en komponent i enzymet glutation peroxidase, som hindrer dannelsen av frie radikaler. Selen er med i omsetningen av thyreoidea hormoner og er ansvarlig for omdannelsen fra T4 til T3-hormoner i lever og nyrer. I tillegg fremmer mineralet en rekke enzymaktiviteter, forebygger stress og bidrar til normal utvikling av foster under graviditet.

 

Vitamin E
Vitamin E er et fettløselig vitamin og en antioksidant, som har betydning også for tarmpermabiliteten. Vitaminet forhindrer blant annet at A-vitamin, fettsyrer og ulike hormoner i hypofysen, binyrer og i kjønnsorganene oksiderer, dvs harskner og dermed føre til celleskader. I tillegg forbedrer Vitamin E celleåndingen og er en synergist til mineralet selen.

 

 

Ingredienser
Rispulver, blandede tokoferoler, selen gjær, antiklumpemiddel (veg. magnesiumsalt av fettsyrer), d-alfatokoferylsyresuksinat, vegetabilisk kapsel (hydroksypropylmetylcellulose).

 

 

Næringsinnhold pr tablett

Næringsinnhold

Mengde

Anbefalt døgndose

Selen

25µ

45*

Vitamin E

30 mg a-TE

250*

*% av referanseverdi
**% av referanseverdi ikke fastsatt

 

Dokumenter

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×