Produktmeny

Meny

Profilmeny

pH Balanse - 180 kaps. Vegansk.

pH Balanse  - 180 kaps. Vegansk.
Varenr.
112
Pris
kr 385,00
Enhet
Boks

Kvantumsrabatt

Loading...

pH Balanse (Tidligere HCL Plus)
Sano Helseprodukter

 

Har du litt lavt energinivå og foretrekker karbohydrater fremfor proteiner? Har du i tillegg treg mage og ønsker deg mer energi? Dette tilskuddet stimulerer magesyreproduksjonen og vil hjelpe deg å fordøye maten slik at du kan nyttiggjøre deg energien i maten du spiser. Er du usikker på din fordøyelse?

 

Vil du sjekke om dette er et godt valg for deg? Kontakt din HMA-terapeut eller gå til www.haranalyser.com for å finne din HMA-terapeut.

 

Produktet kan brukes som en del av et vegansk kosthold.

 

 

Innhold

 

Vitamin B1
Vitamin B1 (tiamin) trenger man for omsetningen av karbohydrater, proteiner og fett og er med på nedbrytningen av karbohydrater til glukose for energi og er også med på å danne signalstoff som formidler kommunikasjon i nervesystemet. Vitaminet medvirker i cellenes energiproduksjon og fungerer i tillegg som en antioksidant. Ved mangel kan man blant annet utvikle sykdommen beriberi.

 

Spisskumin (Cuminum cyminum)
Spisskumin er et krydder eller en urt som har egenskaper som kan virke styrkende på mage og fordøyelse. I tillegg inneholder den antioksidanter.

 

Fennikel (Foeniculum vulgare)
Fennikel er en grønnsak og en urt som virker magestyrkende og fordøyelsesfremmende i tillegg til å redusere tarmgass. Den inneholder også en del vitaminer og mineraler, spesielt kalium, fosfor og kalsium, organiske syrer, kolin og flavonoider.

 

Anis (Pimpinella anisum L.)
Anis er en urt som blant annet brukes som smakstilsetning, den har en lakrislignende smak, men den virker også slimløsende, krampeløsende, beroligende og reduserer produksjonen av tarmgass.

 

Kvann (Angelica archangelica)
Kvann har gjennom århundrer blitt brukt innen mat og medisin. Den har en bitter smak og virker blant annet magestyrkende, galledrivende, stimulerende på magesyreproduksjon og slimløsende.

 

Løvetann (Taraxacum mongolicum)
Løvetann er en bitter urt som blant annet virker styrkende, galledrivende, urindrivende, avførende, stimulerende på fordøyelsen og avgiftende.

 

Eplecidereddik
Eplecidereddik er svært syrlig og kan virke stimulerende på magesyreproduksjonen.

 

 

Ingredienser
Rispulver, kaliumklorid, eplecidereddikpulver, løvetannekstrakt (Taraxacum mongolicum) (frøplante og rot), spisskumpulver (Cuminum cyminum) (frø), fennikelpulver (Foeniculum vulgare) (frø), anispulver (Pimpinella anisum L.) (frø), kvannpulver (Angelica archangelica) (rot), antiklumpemiddel (veg. magnesiumsalt av fettsyrer), tiaminhydroklorid, vegetabilsk kapsel (hydroksypropylmetylcellulose).

 

 

Næringsinnhold pr tablett

Næringsinnhold

Mengde

Anbefalt døgndose

Vitamin B1 (tiamin)

1 mg

91*

Spisskuminpulver

35 mg

**

Fennikelpulver

35 mg

**

Anispulver

35mg

**

Kvannpulver

35 mg

**

Løvetannekstrakt

35 mg

**

Eplecidereddikpulver

50 mg

**

*% av referanseverdi
**% av referanseverdi ikke fastsatt

 

Dokumenter

Størrelse: 699,5 KB
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×