Produktmeny

Meny

Profilmeny

Min-Plex Balanse - 180 tabl. Vegansk.

Min-Plex Balanse - 180 tabl. Vegansk.
Varenr.
118
Pris
kr 435,00
Enhet
Boks

Kvantumsrabatt

Loading...

Min Plex Balanse (Tidligere Min Plex B)
Sano Helseprodukter

Min Plex Balanse er vårt mestselgende produkt. Godt balansert med B-vitaminer, magnesium, mangan og krom kan dette tilskuddet gi ideell støtte for å motvirke noe av den moderne livsstilens negative virkninger som stress og dårlig kosthold. Hvis noen spør, er det ikke et produkt jeg kan ta som ikke krever hårmineralanalyse? Så er Min Plex svaret. De fleste trenger de ulike vitaminene og mineralene i dette produktet, så det kan trygt anbefales når du ikke ønsker å ta en hårmineralanalyse.

 

Men for best mulig resultat og nytte, anbefaler vi alltid å teste før du tar tilskudd. For selv om Min Plex Balanse er et allment godt kosttilskudd, er det likevel noen som skal ha næringsstoffene i andre forhold enn det som finnes i dette produktet, noe som kan gjøre at man får andre ubalanser.

 

Vil du sjekke om dette er et godt valg for deg? Kontakt din HMA-terapeut eller gå til www.haranalyser.com for å finne din HMA-terapeut.

 

Produktet kan brukes som en del av et vegansk kosthold.

 

 

Innhold

 

Vitamin B1 (tiamin)
Vitamin B1 trengs I omsetningen av karbohydrater, fett og proteiner, særlig i karbohydratmetabolismen i hjernen. Vitaminet er med i cellenes energiproduksjon og bidrar til at vitamin B3 dannes fra tryptofan. I tillegg fungerer Tiamin som en antioksidant og er viktig for å holde liv i visse tarmbakterier. Vitamin B1 har mange oppgaver og funksjoner i kroppen, og ved mangel på vitaminet kan man i verste fall utvikle sykdommen beriberi.

 

Vitamin B3 (niacin)
Niacin er synergist til krom, magnesium og mangan og hjelper dermed på opptaket av disse mineralene.
Vitaminet er med på å fremme opptak og utvinne energi fra maten og stimulerer enzym- og magesyreproduksjonen. Det fungerer som en antioksidant og er nødvendig i dannelse av kjønnshormoner som østrogen, progesteron og testosteron. I tillegg er vitamin B3 essensielt for produksjon av hormonene kortisol, insulin og tyroksin. Ved mangel kan man blant annet utvikle sykdommen pellagra.

 

Vitamin B6 (pyridoksin)
Du trenger vitamin B6 for å kunne nyttiggjøre deg og lagre energi fra proteiner og karbohydrater du spiser og for å danne hemoglobin, altså røde blodlegemer, i blodet. Vitamin B6 er også viktig for å opprettholde et normalt immunforsvar. Vitamin B6 spiller en vesentlig rolle for energiomsetningen og nervesystemet i kroppen og er involvert i mer enn 100 enzymreaksjoner, deriblant er mange av de involvert i binyrene. B6 er med på å modulere binyreaktivitet og stressrespons.

 

Magnesium
Magnesium brukes av kroppen til over 300 kjente enzymreaksjoner, og er blant annet med på å regulere blodsukkerbalansen, kolesterolomsetningen, danne magesyre og er nødvendig for hypofysens funksjon. Magnesium regulerer også opptak og bruk av kalsium i cellene. Magnesium mangel kan gi symptomer som blodsukkerproblemer, høyt blodtrykk, muskelsammentrekninger, stivhet og stølhet i muskulaturen, hjerterytmeforstyrrelser, irritasjon, allmenn svakhet, muskelskjelvinger, utmattelse og tretthet, kroniske ryggsmerter og mye, mye mer.

 

Mangan
Mangan er med å opprettholde et normalt fungerende blodsukker, og er med i prosessen hvor glukose omdannes til energi. Mineralet er sammen med krom og sink, en viktig faktor i dannelsen av tyrosin i skjoldbruskkjertelen. Mangan kan og bidra med å forbedre opptak av magnesium for de som har problemer med å få opp lagrene av det. Mangan trenger man også for å danne bein og annet vev i tillegg virker det styrkende på leddbånd og skjelett.

 

Krom
Krom er et livsviktig sporstoff og frigjøres sammen med insulin ved glukosebelastning. Det er med på å holde kroppens blodsukker i balanse, ved at det bidrar til at insulin får blodsukkeret inn i cellene og øker virkningen av insulin. Mineralet er også med i kolesterolsyntesen. Krombeholdningen i kroppen påvirkes negativt av flere faktorer, men særlig stress og dårlig kosthold er med på å tappe vårt nivå av krom. I tillegg vil også skjoldkjertelens aktivitet påvirke vårt behov for mineralet.

 

 

Ingredienser
Magnesiummalat, fyllmiddel (dikalsiumfosfat), magnesiumbisglysinat, antiklumpemiddel (veg. fettsyrer, veg. magnesiumsalt av fettsyrer), krom, stabilisator (kryssbundet natriumkarboksymetylcellulose), manganbisglysinat, pyridoksal-5’-fosfat, nikotinamid, tiaminhydroklorid og overflatebehandlingsmiddel (hydroksypropylmetylcellulose, veg. glyserol).

 

 

Næringsinnhold pr tablett

Næringsinnhold

Mengde

Anbefalt døgndose

Vitamin B1 (tiamin)

2 mg

182*

Vitamin B3 (niacin)

4 mg

25*

Vitamin B6 (pyridoksin)

4,2 mg

300*

Magnesium

100 mg

27*

Mangan

1 mg

50*

Krom

125µg

313*

*% av referanseverdi
**% av referanseverdi ikke fastsatt

 

Dokumenter

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×