Produktmeny

Meny

Profilmeny

Mangan Balanse - 180 tabl. DATOSALG! Best før 06.2018

Mangan Balanse - 180 tabl. DATOSALG!  Best før 06.2018
Varenr.
111
Pris
kr 35,00
Enhet
Boks

Kvantumsrabatt

Loading...

Mangan Balanse (Tidligere Mangan Plus)
Sano Helseprodukter

 

Over 70% RABATT på Mangan balanse pga dato og utfasing av produkt.

Mangan er et spormineral som er viktig i kroppens energiproduksjon, benbygning og proteinmetabolisme. Mineralet er med i omsetningen av fett og kolesterolproduksjon, i tillegg er det med i aktiveringen av en rekke enzymer som blant annet vitamin B1, B2, B5, kolin og vitamin C trenger for å kunne brukes i kroppen. Mangan Balanse inneholder mangan og synergisten vitamin B1 for best mulig opptak.

 

Vil du sjekke om dette er et godt valg for deg? Kontakt din HMA-terapeut eller gå til www.haranalyser.com for å finne din HMA-terapeut.

 

Produktet kan brukes som en del av et vegansk kosthold.

 

 

Innhold

 

Mangan
Mangan er med å opprettholde et normalt fungerende blodsukker, og er med i prosessen hvor glukose omdannes til energi. Mineralet er sammen med krom og sink, en viktig faktor i dannelsen av tyrosin i skjoldbruskkjertelen. Mangan kan og bidra med å forbedre opptak av magnesium for de som har problemer med å få opp lagrene av det. Mangan trenger man også for å danne bein og annet vev i tillegg virker det styrkende på leddbånd og skjelett. Manganmangel kan gi symptomer som glukoseintoleranse, ubalanser i det indre øret, tretthet, lavt kolesterol og stoffskifteforstyrrelser. For høye doser av mangan kan gi jernmangel, nevrologiske symptomer insomnia, muskelsmerter og psykiske problemer.

 

Vitamin B1 (tiamin)
Vitamin B1 trengs I omsetningen av karbohydrater, fett og proteiner, særlig i karbohydratmetabolismen i hjernen. Vitaminet er med i cellenes energiproduksjon og bidrar til at vitamin B3 dannes fra tryptofan. I tillegg fungerer Tiamin som en antioksidant og er viktig for å holde liv i visse tarmbakterier. Vitamin B1 har mange oppgaver og funksjoner i kroppen, og ved mangel på vitaminet kan man i verste fall utvikle sykdommen beriberi.

 

 

Ingredienser
Fyllmiddel (dikalsiumfosfat, mikrokrystallinsk cellulose), manganbisglysinat, antiklumpemiddel (veg. fettsyrer, veg. magnesiumsalt av fettsyrer), stabilisator (kryssbundet natriumkarboksymetylcellulose), tiaminhydroklorid, overflatebehandlingsmiddel (hydroksypropylmetylcellulose, veg. glyserol).

 

 

Næringsinnhold pr tablett

Næringsinnhold

Mengde

Anbefalt døgndose

Mangan

5 mg

250*

Vitamin B1 (tiamin)

1,5 mg

136*

*% av referanseverdi
**% av referanseverdi ikke fastsatt

 

Dokumenter

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×