Produktmeny

Meny

Profilmeny

Magnesium Balanse - 180 tabl. Vegansk.

Magnesium Balanse - 180 tabl. Vegansk.
Varenr.
104
Pris
kr 259,00
Enhet
Boks

Kvantumsrabatt

Loading...

Magnesium Balanse (Tidligere Magnesium Plus)
Sano Helseprodukter

Magnesium er et mineral de aller fleste av oss trenger og er i dette tilskuddet satt sammen med synergisten vitamin B6 (pyridoksin) for økt opptak og
Mineralet er med i over 300 enzymreaksjoner i kroppen (som vi foreløpig kjenner til) og er det første mineralet du forbruker ved store anstrengelser, emosjonelt stress og alkoholinntak. I tillegg er magnesium viktig for DNA og RNA-funksjoner. Halvparten av vårt lager av magnesium finnes i beinvev, resten finnes i muskler og bløtvev. Drikker med fosfat, som f.eks. cola-drikker, hindrer opptak av magnesium. Magnesium Balanse er satt sammen av ulike former for magnesium, for å sikre det beste opptak og de beste egenskaper fra de ulike magnesiumformene.

 

Vil du sjekke om dette er et godt valg for deg? Kontakt din HMA-terapeut eller gå til www.haranalyser.com for å finne din HMA-terapeut.

 

Produktet kan brukes som en del av et vegansk kosthold.

 

 

Innhold

Magnesium
Magnesium brukes av kroppen til over 300 kjente enzymreaksjoner, og er blant annet med på å regulere blodsukkerbalansen, kolesterolomsetningen, danne magesyre og er nødvendig for hypofysens funksjon. Magnesium regulerer også opptak og bruk av kalsium i cellene. Magnesium mangel kan gi symptomer som blodsukkerproblemer, høyt blodtrykk, muskelsammentrekninger, stivhet og stølhet i muskulaturen, hjerterytmeforstyrrelser, irritasjon, allmenn svakhet, muskelskjelvinger, utmattelse og tretthet, kroniske ryggsmerter og mye, mye mer.

 

Vitamin B6 (pyridoksin)
Vitamin B6 er også et viktig vitamin, som blant annet er med å syntetisere DNA og RNA, den hjelper med i prosessen for å omdanne glykogen til glukose i leveren, er med å lage niacin fra tryptofan, er med å danne nye røde blodlegemer og bidrar til å omforme sirkulerende østrogen til østriol i leveren. I tillegg er pyridoksin viktig for å kunne ta opp vitamin B12 og magnesium, og for mineralet selens biotilgjengelighet.

 

 

Ingredienser
Magnesiumsitrat, magnesiumbisglysinat, magnesiummalat, fyllmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), antiklumpemiddel (veg. fettsyrer, veg. magnesiumsalt av fettsyrer, silisiumdioksid), stabilisator (kryssbundet natriumkarboksymetylcellulose), pyridoksal-5’-fosfat, overflatebehandlingsmiddel (hydroksypropylmetylcellulose, veg. glyserol).

 

 

Næringsinnhold pr tablett

Næringsinnhold

Mengde

Anbefalt døgndose

Magnesium

100 mg

27*

Vitamin B6 (pyridoksin)

4,2 mg

300*

*% av referanseverdi
**% av referanseverdi ikke fastsatt

 

Dokumenter

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×