Produktmeny

Meny

Profilmeny

Krom Balanse - 180 tabl. Vegansk.

Krom Balanse  - 180 tabl. Vegansk.
Varenr.
107
Pris
kr 219,00
Enhet
Boks

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Krom Balanse  - 180 tabl. Vegansk.
  • Krom Balanse etikett

Krom Balanse (Tidligere: GT Formula)
Sano Helseprodukter

Organisk gjærbundet krom med synergisten Niacin og den stimulerende urten Cinnamomum burmanii (kanel) får å bedre opptaket av krom. Krom bidrar til normal omsetning av næringsstoffer og spesielt for forbrenningen av karbohydrater og fett.

 

Vil du sjekke om dette er et godt valg for deg? Kontakt din HMA-terapeut eller gå til www.haranalyser.com for å finne din HMA-terapeut.

 

Produktet kan brukes som en del av et vegansk kosthold.

 


Innhold

 

Krom
Krom er et livsviktig sporstoff og frigjøres sammen med insulin ved glukosebelastning. Det er med på å holde kroppens blodsukker i balanse, ved at det bidrar til at insulin får blodsukkeret inn i cellene og øker virkningen av insulin. Mineralet er også med i kolesterolsyntesen. Krombeholdningen i kroppen påvirkes negativt av flere faktorer, men særlig stress og dårlig kosthold er med på å tappe vårt nivå av krom. I tillegg vil også skjoldkjertelens aktivitet påvirke vårt behov for mineralet.

 

Vitamin B3 (niacin)
Niacin er synergist til krom og hjelper dermed på opptaket av krom.
Vitaminet er med på å fremme opptak og utvinne energi fra maten og stimulerer enzym- og magesyreproduksjonen. Ved mangel kan man blant annet utvikle sykdommen pellagra.

 

Cinnamomum burmanii (kanel)
Cinnamomum burmanii kalles også indonesisk kanel og er en urt med tradisjoner innen krydring av mat, men også innen naturmedisin. Kanel forsterker virkningen av krom.

 

 

Ingredienser
Fyllmiddel (dikalsiumfosfat), antiklumpemiddel (veg. fettsyrer, veg. magnesiumsalt av fettsyrer), kromgjær, økologisk kanelpulver (Cinnamomum burmanii - bark), stabilisator (kryssbundet natriumkarboksymetylcellulose), nikotinamid, overflatebehandlingsmiddel (hydroksypropylmetylcellulose, veg. glyserol).

 

 

Næringsinnhold pr tablett

Næringsinnhold

Mengde

Anbefalt døgndose

Krom

125 µg

313*

Vitamin B3 (niacin)

4 mg

25*

Økologisk kanelpulver

50 mg

**

*% av referanseverdi
**% av referanseverdi ikke fastsatt

 

Dokumenter

Størrelse: 703,8 KB
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×