Produktmeny

Meny

Profilmeny

Kalium (potassium) Balanse - 180 tabl. Vegansk.

Kalium (potassium) Balanse - 180 tabl. Vegansk.
Varenr.
109
Pris
kr 239,00
Enhet
Boks

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Kalium (potassium) Balanse - 180 tabl. Vegansk.
  • kalium_balanse_68x210

Kalium Balanse (Tidligere: Potassium Plus)
Sano Helseprodukter

Kalium med synergisten Niacin, for å bedre opptaket av kalium. Kalium er et svært viktig mineral for din helse, men det er viktig å vite om du faktisk trenger det, før du begynner med tilskudd. For mye kalium i vevet, i forhold til kalsium, kan gi et ubalansert energinivå.

 

Vil du sjekke om dette er et godt valg for deg? Kontakt din HMA-terapeut eller gå på www.haranalyser.com for få finne din HMA-terapeut

 

Produktet kan brukes som en del av et vegansk kosthold.

 

 

Innhold

 

Kalium
Kalium er viktig for syrebase-balansen i kroppen. I tillegg er mineralet viktig for den elektriske aktiviteten i cellene som kan påvirke hjerterytme, slapphet og muskelsvekkelse. Kalium sammen med natrium drar næring inn i cellene og stimulerer cellene til å skille ut avfallsstoffer. Kalium er med på å omdanne glukose til glykogen. Mineralet har en rekke synergister og antagonister: Noen av synergistene er: Magnesium, natrium, sink, Fosfor, jern og vitamin A. Noen av antagonistene er: Kalsium, natrium, kobber og vitamin B12.

 

Niacin (vitamin B3)
Niacin er en synergist til kalium og hjelper på den måten med opptaket av kalium fra kosten. Den er med på å fremme opptak og utvinne energi fra maten og stimulerer enzym- og magesyreproduksjonen.

 

 

Ingredienser
Kaliumglukonat, kaliumsitrat, fyllmiddel (dikalsiumfosfat, mikrokrystallinsk cellulose), antiklumpemiddel (veg. fettsyrer, veg. magnesiumsalt av fettsyrer, silisiumdioksid), nikotinamid, stabilisator (kryssbundet natriumkarboksymetylcellulose), retinylpalmitat, overflatebehandlingsmiddel (hydroksypropylmetylcellulose, veg. glyserol).

 

 

Næringsinnhold pr tablett

Næringsinnhold

Mengde

Anbefalt døgndose

Kalium

200 mg

10*

Niacin

10 mg

63*

*% av referanseverdi
**% av referanseverdi ikke fastsatt

 

Dokumenter

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×