Produktmeny

Meny

Profilmeny

Digezym Balanse - 180 tabl. Vegansk

Digezym Balanse - 180 tabl. Vegansk
Varenr.
102
Pris
kr 339,00
Enhet
Boks

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Digezym Balanse - 180 tabl. Vegansk
  • digezym_balanse_180x70

Digezym Balanse (Tidligere: Digest Zyme)
Sano Helseprodukter

 

Blir du fort sulten og føler du må spise ofte for å stabilisere humøret? Kanskje sliter du litt med mageknip, matintoleranse eller vanskeligheter på toalettet? Dette kan skyldes at maten du spiser ikke blir tilstrekkelig fordøyet. Da kan et bredspektret enzymprodukt som dette være et viktig tilskudd for deg.

 

Enzymer er hovedsakelig proteiner som gjør det mulig for cellene å trekke ut energi og næringsstoffer av det vi spiser og hjelper dermed på nedbrytingen av maten og opptak av næringsstoffer. Ulike enzymer har ulike oppgaver eller områder de virker innenfor.

 

Fordøyelsen av maten starter allerede når du tenker på mat og å spise eller når du lukter god mat, da setter du i gang produksjon av fordøyelsesvæsker og enzymer og forbereder kroppen på at maten snart blir servert. Enzymproduksjonen begynner allerede i munnen og produseres gjennom hele veien maten går gjennom fordøyelsessystemet og til siste slutt i tarmene før maten skal ut igjen ferdig prosessert.

 

Produktet kan brukes som en del av et vegansk kosthold.

 

Er du usikker på din fordøyelse? Kontakt din HMA terapeut eller gå på www.haranalyser.com for å finne din terapeut.

 

 

Innhold

Vitamin B12
Vitamin B12 har en vesentlig rolle i fordøyelsen, den stimulerer blant annet til dannelsen av gallesyrer og behøves for protein og fettomsetningen. Ofte har man for lite vitamin B12 ved fordøyelsesplager som ved lite magesyre eller ved dårlig produksjon av enzymer.

 

Sink
Mineralet sink støtter og muliggjør enzymreaksjoner, man kjenner til mer enn 200 enzymer som er avhengig av sink for å kunne utføre sine oppgaver, blant annet gjelder dette nedbrytning og omsetning av proteiner og karbohydrater.

 

Ingefær
Ingefær stimulerer til økt utsondring av sekret og enzymer i fordøyelsen, slik at kroppen klarer å ta til seg mer næringsstoffer. Urten fremmer blant annet en god fordøyelse ved å virke magestyrkende, galledrivende og demper tarmgassproduksjonen.

 

Ananasekstrakt
Virker fremmende på opptak av næringsstoffer, og bidrar til å lettere fordøye proteiner fra kjøtt, fisk, belgfrukter og annen proteinrik mat. Ananas stimulerer fordøyelsen av tungt fordøyelig mat og inneholder i seg selv også end el enzymer som er med på å fordøye maten.

 

Legestokkrose
Inneholder naturlig slim, som vil ved inntak dekke slimhinnene med et beskyttende lag og vil lindre fordøyelsesplager. Roten motvirker også produksjon av for mye magesyre.

 

Gul søterot
Gul søterot har en bitter smak av et høyt innhold av bitterstoffer. Disse stoffene styrker magen og fordøyelsen ved at den øker sekresjon hos fordøyelseskjertlene og spyttkjertlene som spytt, magesaft og galle. Urten kan og bidra til økt opptak av næringsstoffer i tarmene.

 

Laktase
Laktase er et enzym som er med på å bryte ned melkesukkeret laktose i fordøyelsen. Laktose finnes i melk. Enzymet laktase produseres i tarmveggen.

Amylase
Amylase er et enzym som er med på å bryte ned karbohydrater i fordøyelsen. Karbohydratene kan være fra brød, poteter og annen plantestivelse. Amylase finnes i spytt, bukspyttkjertelens sekret og i tarmsaften

 

Protease
Protease er et enzym som er med på å spalte og fordøye proteiner i fordøyelsen. Det blir produsert av bukspyttkjertelen og i tarmveggen.

 

Lipase
Lipase er et enzym som er med på å spalte og fordøye fett og produseres i bukspyttkjertelen, i munnen, magen og i tarmene.

 

Cellulase
Cellulase er en samlebetegnelse for flere enzymer som er med på å bryte ned ulike bindinger i plantefibre (cellulose). Disse enzymene produserer ikke mennesker, men finnes kun i cellulosenedbrytende bakterier og sopp.

 

Papayaekstrakt
Papaya virker fordøyelsesfremmende og inneholder enzymer som papain og cymopapain som blant annet hjelper til med å fordøye proteiner. Papayaekstrakt inneholder også andre næringsstoffer og antioksidanter.

 

Natriumbikarbonat
Natriumbikarbonat er et basisk salt som har syrenøytraliserende egenskaper. Det finnes naturlig i kroppsvæsker, og dannes av nyrene, men finnes også ute i naturen.

 

Ingredienser
Fyllmiddel (dikalsiumfosfat), natriumbikarbonat, antiklumpemiddel (veg. fettsyrer, veg. magnesiumsalt av fettsyrer, silisiumdioksid), papayaekstrakt (Carrica papaya) (frukt), amylase (Aspergillus oryzae), protease (Aspergillus niger), ingefærpulver (Zingiber officinale) (rot), ananasekstrakt (frukt), legestokkrosepulver (Althea officinalis) (rot), gul søterotpulver (Gentiana lutea), stabilisator (kryssbundet natriumkarboksymetylcellulose), lipase (Aspergillus niger), sinkbisglysinat, cellulase (Trichoderma), laktase (Aspergillus oryzae), metylkobalamin, overflatebehandlingsmiddel (hydroksypropylmetylcellulose, veg. glyserol). VEGETABILSK FORMEL

 

Næringsinnhold pr tablett

Næringsinnhold

Mengde

Anbefalt døgndose

Vitamin B12

9 mcg

360*

Sink

4 mg

40*

Ingefærpulver

3 mg

**

Ananasekstrakt

30 mg

**

Legestokkrosepulver

30 mg

**

Gul søterotpulver

30 mg

**

Laktase

15 mg

**

Amylase

30 mg

**

Protease

30 mg

**

Lipase

25 mg

**

Cellulase

20 mg

**

Papayaekstrakt

40 mg

**

Natriumbikarbonat

100 mg

**

*% av referanseverdi
**% av referanseverdi ikke fastsatt

 

Dokumenter

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×