Produktmeny

Meny

Profilmeny

Ca - Kalsium Balanse - 180 tabl.

Ca - Kalsium Balanse - 180 tabl.
Varenr.
115
Pris
kr 285,00
Enhet
Boks

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Ca - Kalsium Balanse - 180 tabl.
  • kalsium_balanse_198x701024_1

Kalsium Balanse (Tidligere: Calsium Plus)
Sano Helseprodukter

Kalsium med synergisten Vitamin D for å bedre opptaket av kalsium. Kalsium er et svært viktig mineral, men det er viktig å vite om du faktisk trenger det, før du eventuelt begynner med tilskudd. For eksempel kan for mye kalsium i vevet, sammenlignet med kalium, redusere energinivået. Og for mye kalsium i forhold til magnesium kan skape muskelspenninger

 

Vil du sjekke om kalsium er et godt valg av tilskudd for deg? Kontakt din HMA terapeut eller gå på www.haranalyser.com for få finne en din HMA-terapeut.

 

Produktet kan brukes som en del av et vegansk kosthold.

 

 

Innhold

 

Kalsium
Kalsium er ett av de viktigste mineralene vi har i kroppen, og er mest kjent for skjelett og beinbygning sammen med magnesium og fosfor. Men mineralet brukes også i signalformidling mellom nervene i kroppen og for blodets evne til å koagulere. Mangel på kalsium kan gi osteoporose, angst og uro, i tillegg kan det ha stor innflytelse på metabolismen, og ofte ser vi at de som har lave verdier av kalsium i hårmineralanalyse kan ha tendens til matvareintoleranse, høyt blodtrykk, muskelkramper og leddgikt. For mye kalsium kan blant annet bidra til depresjoner, skape mottakelighet for virusinfeksjoner og bidra til for høyt utslipp av insulin.

 

Vitamin D3
Vitamin D3 er et fettløselig vitamin som kroppen lager når sollyset treffer huden vår. For å kunne ta opp kalsium fra tarmen så trenger vi D-vitamin. Vitaminet forbedrer opptak, transport og bruk av mineralene kalsium og fosfor. D-vitamin har også stor innflytelse på vårt immunforsvar og spiller en vesentlig rolle for skjoldbruskkjertelens funksjon for å nevne noen av vitaminets andre oppgaver i kroppen. D3 er den lettest opptaklige formen for D-vitamin.

 

 

Ingredienser
Kalsiummalat, kalsiumbisglysinat, antiklumpemiddel (veg. fettsyrer, veg. magnesiumsalt av fettsyrer), stabilisator (kryssbundet natriumkarboksymetylcellulose), fyllmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), kolekalsiferol, overflatebehandlingsmiddel (hydroksypropylmetylcellulose, veg. glyserol).

 

Næringsinnhold pr tablett

Næringsinnhold

Mengde

Anbefalt døgndose

Kalsium

200 mg

25*

Vitamin D3

5 µg

100*

*% av referanseverdi
**% av referanseverdi ikke fastsatt

 

Dokumenter

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×