Produktmeny

Meny

Profilmeny

.Kombo trippel Isblå omega-3 villaksolje

.Kombo trippel Isblå omega-3 villaksolje
Varenr.
1175
Pris
kr 669,00
Enhet

Kvantumsrabatt

Loading...
Kombinasjonspakke med en med flytende Isblå villaksjolje med anis, en flaske med sitron og en med Isblå villaksolje med vit K2 og gurkemeie i kaspler
Isblå Villaksolje

- 100% naturlig «pink salmon» olje fra laksefisket i Prince Williams Sounds Bay, Alaska (ikke fra konsentrat og uten rester av alkohol eller andre løsningsmidler)Et fiske etablert av eskimoer for flere tusen år siden
- Fisket er sertifisert bærekraftig av MSC
- Avskjær fra villaksolje er den dyreste naturlige kilden til omega-3 i verden
- Naturlig renere fiskeolje, men likevel renset med molekylær destillerings- teknologi på Island som gjør den til en av de reneste oljene på markedet
- Beholder oljens originale kvalitet ved ikke å «vinterisere» den som andre fiskeoljer
- Ikke tilsatt kjemisk fremstilt vitamin A eller D, men naturlige tokoferoler (vitamin E) for å bevare ferskhet
Villaksolje er et naturlig og bedre omega-3 alternativ, og kan brukes sammen med et HMA rebalanseringsprogram.
Oljen er rik på EPA og DHA omega-3. En betydelig fordel fremfor tran er at den inneholder signifikant mengde av DPA, som er en spesiell omega-3 fettsyre. DPA er den anerkjente grunnen til at selolje er kjent som en god kilde til omega-3.
Omega 3 fra fiskeolje er kjent for dens allsidige fordeler som bidrar til normal funksjon av hjerte- og karsystem, øyne og hjerne ved dosering så lavt om ved 250 mg DHA eller mer.
 
I større doser er det mye som tyder på at det også er særskilt bra for ledd, muskler og psykiske lidelser, så vel som del av smertebehandling.For poteniselt å oppnå disse fordelen, er det dog nødvendig med dosering på minimum 1 spiseskje hver dag til smertene er borte, og det bør de være innen 4-6 uker, for så eventuelt å redsere dosen noe.
 
For å kunne ta slike doser store doser med fiskeolje uten ubehag, kreves en meget god kvalitet. isblå villaksolje er behandlet som ferskvare fra første øyeblikk i ny og moderne fabrikk i Prince Williams Sounds Bay, og er tilsatt naturlig vitamin E ffor å bevare ferskhet fram til renseprosessen som gjøres på Island. Den sendes så til Norge for å fylles på flasker og da blandes også anisolje inn, som er spesielt egnet for å bevare lakseoljens ferskhet.
 
Isblå villaksolje med anis.
Villaksolje er et naturlig og bedre omega-3 alternativ, og kan brukes sammen med et HMA rebalanseringsprogram. Oljen er rik på EPA og DHA omega-3. En betydelig fordel fremfor tran er at den inneholder signifikant mengde av DPA, som er en spesiell omega-3 fettsyre. DPA er den anerkjente grunnen til at selolje er kjent som en god kilde til omega-3.
Anis er en eterisk olje som er kjent for å være god for fordøyelse og pust. Vi bruker den for å stabilisere villaksoljen og den gode smaken.
 
Lagringsprøver tyder på at villaksoljen holder seg like fersk i mer enn fem år etter produksjon, selvom den kun kan stemples med 2 år. Tilsetningen av anisolje gir også villaksoljen en mild og god smak av anis (lakris). Som eterisk olje er anis kjent som god for pusten og fordøyelsen.
 
Aluminiumsflasken er godkjent for mat og pharma, med en innvendig beskyttelseshinne.
 
Isblå villaksolje i kapsler med gurkemeie og K2
Gurkemeie er kjent som en sterk antioksidant og bør helst inntas med olje for å muliggjøre godt opptak fra tarmen. For ytterligere å øke opptaket er det tilsatt sort pepper, som synes å bremse opptak av de inaktive metabolittene og dermed ytterligere fremme opptak av gurkemeie.
Gurkemeie er, som omega-3, betennelsesdempende og en kraftig antioksidant og må tas med olje for å muliggjøre opptak gjennom tarmen. Vi har valgt å tilsette en meningsfull og samtidig begrenset mengde gurkemeieekstrakt, slik at man trygt kan ta opptil maksimalt anbefalt dosering av omega-3. Sort pepper er tilsatt for å bremse opptaket av de inaktive metabolittene og øker dermed opptaket av de effektive virkestoffene.
 
MK-7 (Vitamin K2) er kjent som et svært biotilgjengelige K-vitamin, og som omega-3, er det viktig for å vedlikeholde et sunt hjerte- og karsystem. I tillegg er det en nødvendig komponent for blod til å koagulere. Mest kjent er dog K2-vitaminet som viktig for å bygge og vedlikeholde sunn benstruktur i kroppen uten at den utgjør den samme frykten for «overdosering» som andre former for K-vitamin.
 
Omega-3 fra fiskeolje er i tillegg kjent for dens allsidige fordeler som bidrar til normal funksjon av hjerte- og karsystem, øyne og hjerne ved dosering så lavt som 250 mg DHA eller mer. Alle produktets aktive ingredienser arbeider godt sammen for å vedlikeholde mange av kroppens viktigste funksjoner.
 
 
 
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×