Produktmeny

Meny

Profilmeny

.Isblå Omega-3 kapsler 2 pk x 120caps

.Isblå Omega-3 kapsler 2 pk x 120caps
Varenr.
1219
Pris
kr 410,00
Enhet

Kvantumsrabatt

Loading...

Isblå Omega-3 kapsler

Gavepakning 2 x 120 kapsler

NÅ MED VITAMIN K2
I tillegg er den også tilsatt gurkemeie og pepper, som tidligere.
Isblå villaksolje i kapsler med gurkemeie og K2
Villaksolje er et naturlig og bedre omega-3 alternativ, og kan brukes sammen med et HMA rebalanseringsprogram.
Oljen er rik på EPA og DHA omega-3. En betydelig fordel fremfor tran er at den inneholder signifikant mengde av DPA, som er en spesiell omega-3 fettsyre. DPA er den anerkjente grunnen til at selolje er kjent som en god kilde til omega-3.
Gurkemeie er kjent som en sterk antioksidant og bør helst inntas med olje for å muliggjøre godt opptak fra tarmen. For ytterligere å øke opptaket er det tilsatt sort pepper, som synes å bremse opptak av de inaktive metabolittene og dermed ytterligere fremme opptak av gurkemeie.
 
100% naturlig «pink salmon» olje fra laksefisket i Prince Williams Sounds Bay, Alaska (ikke fra konsentrat og uten rester av alkohol eller andre løsningsmidler)
Et fiske etablert av eskimoer for flere tusen år siden
Fisket er sertifisert bærekraftig av MSC
Avskjær fra villaksolje er den dyreste naturlige kilden til omega-3 i verden
Naturlig renere fiskeolje, men likevel renset med molekylær destillerings- teknologi på Island som gjør den til en av de reneste oljene på markedet
Beholder oljens originale kvalitet ved ikke å «vinterisere» den som andre fiskeoljer
Ikke tilsatt kjemisk fremstilt vitamin A eller D, men naturlige tokoferoler (vitamin E) for å bevare ferskhet
 
Gurkemeie er, som omega-3, betennelsesdempende og en kraftig antioksidant og må tas med olje for å muliggjøre opptak gjennom tarmen. Vi har valgt å tilsette en meningsfull og samtidig begrenset mengde gurkemeieekstrakt, slik at man trygt kan ta opptil maksimalt anbefalt dosering av omega-3. Sort pepper er tilsatt for å bremse opptaket av de inaktive metabolittene og øker dermed opptaket av de effektive virkestoffene.
 
MK-7 (Vitamin K2) er kjent som et svært biotilgjengelige K-vitamin, og som omega-3, er det viktig for å vedlikeholde et sunt hjerte- og karsystem. I tillegg er det en nødvendig komponent for blod til å koagulere. Mest kjent er dog K2-vitaminet som viktig for å bygge og vedlikeholde sunn benstruktur i kroppen uten at den utgjør den samme frykten for «overdosering» som andre former for K-vitamin.
 
Omega-3 fra fiskeolje er i tillegg kjent for dens allsidige fordeler som bidrar til normal funksjon av hjerte- og karsystem, øyne og hjerne ved dosering så lavt som 250 mg DHA eller mer. Alle produktets aktive ingredienser arbeider godt sammen for å vedlikeholde mange av kroppens viktigste funksjoner.
 
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×