Produktmeny

Meny

Profilmeny

Om Isblå.no

Gratulerer med å ha funnet våre websider! De gir tilgang på Sano Helseprodukter og andre målrettede spesialprodukter innen personlig ernæring i Norge.

Alle kosttilskuddene som er markedsført og solgt via denne websiden, er del av et helhetlig og innsiktsfullt syn på at hver enkelt av oss har unike ernæringsbehov. Behovene følger visse metabolske mønstre og påvirkes sterkt av din personlige livssituasjon.

Hva du trenger av ernæring vil avhenge blant annet av alder, kjønn, aktivitetsnivå, mental balanse, stress, livsstil, familiesituasjon, personlighet, sykdomshistorie, forgiftninger, nærmiljøet, bruk av populære kosttilskudd uten tilstrekkelig vurdering, bruk av medisiner og dine daglige kostholdsvaner.

 

 

Isblå AS er eiet av

Arcticsource Main logo - small.jpg

For å avdekke dine personlige behov for kosttilskudd bør du testes. Uten å måle ditt personlige behov for ernæring, kan det å ta tilskudd forsterke dine eventuelle ubalanser. Blodprøver eller urinprøver tatt av din fastlege avdekker ikke alene hvilke personlige behov nettopp du har. I samarbeid med ledende internasjonale laboratorier og ernæringsmiljøer i USA, England, Tyskland og Frankrike fører vi målrettede spesialprodukter som støtter oppunder tester innen mattintoleranse, hårmineralanalyse, fettsyrebalanse, metabolsk typebestemmelse og andre blod- og urinprøver. 

Er du en tilfeldig besøkende eller bare nysgjerrig på oss? Vi mener at du ikke skal ta noen kosttilskudd uten at du vet om du har behov for dem. Det finnes ikke en diett som passer for alle.  Avhengig av deg og din situasjon trenger du en personlig tilpasset ernæringsplan som balanserer deg. Bare ved å følge dine personlige ernæringsbehov vil du kunne øke ditt energinivå, din søvnkvalitet og redusere plager og ubehag relatert til mat. For å øke din innsikt i egen situasjon anbefaler vi at du besøker en av våre utdannede spesialister innen ernæring, som kan teste deg og verifisere dine behov. 

Finn terapeut

Med vennlig hilsen
Jan Håkon Håkonsen

Daglig leder
Isblå AS

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×