Produktmeny

Meny

Profilmeny

- Isblå omega-3 villaksolje 120 kap KAMPANJE 30%

- Isblå omega-3 villaksolje 120 kap KAMPANJE 30%
Varenr.
101
Pris
kr 122,00
Før
kr 175,00
Enhet
Boks

Kvantumsrabatt

Loading...

NÅ MED VITAMIN K2

I tillegg er den også tilsatt gurkemeie og pepper, som tidligere.

Isblå villaksolje i kapsler med gurkemeie og K2

Villaksolje er et naturlig og bedre omega-3 alternativ, og kan brukes sammen med et HMA rebalanseringsprogram.

Oljen er rik på EPA og DHA omega-3. En betydelig fordel fremfor tran er at den inneholder signifikant mengde av DPA, som er en spesiell omega-3 fettsyre. DPA er den anerkjente grunnen til at selolje er kjent som en god kilde til omega-3.
Gurkemeie er kjent som en sterk antioksidant og bør helst inntas med olje for å muliggjøre godt opptak fra tarmen. For ytterligere å øke opptaket er det tilsatt sort pepper, som synes å bremse opptak av de inaktive metabolittene og dermed ytterligere fremme opptak av gurkemeie.

 

 

  • 100% naturlig «pink salmon» olje fra laksefisket i Prince Williams Sounds Bay, Alaska (ikke fra konsentrat og uten rester av alkohol eller andre løsningsmidler)

 

 

 

  • Et fiske etablert av eskimoer for flere tusen år siden

 

 

 

 

  • Fisket er sertifisert bærekraftig av MSC

 

 

 

 

  • Avskjær fra villaksolje er den dyreste naturlige kilden til omega-3 i verden

 

 

 

 

  • Naturlig renere fiskeolje, men likevel renset med molekylær destillerings- teknologi på Island som gjør den til en av de reneste oljene på markedet

 

 

 

 

  • Beholder oljens originale kvalitet ved ikke å «vinterisere» den som andre fiskeoljer

 

 

 

 

  • Ikke tilsatt kjemisk fremstilt vitamin A eller D, men naturlige tokoferoler (vitamin E) for å bevare ferskhet

 

 

 

Gurkemeie er, som omega-3, betennelsesdempende og en kraftig antioksidant og må tas med olje for å muliggjøre opptak gjennom tarmen. Vi har valgt å tilsette en meningsfull og samtidig begrenset mengde gurkemeieekstrakt, slik at man trygt kan ta opptil maksimalt anbefalt dosering av omega-3. Sort pepper er tilsatt for å bremse opptaket av de inaktive metabolittene og øker dermed opptaket av de effektive virkestoffene.

 

MK-7 (Vitamin K2) er kjent som et svært biotilgjengelige K-vitamin, og som omega-3, er det viktig for å vedlikeholde et sunt hjerte- og karsystem. I tillegg er det en nødvendig komponent for blod til å koagulere. Mest kjent er dog K2-vitaminet som viktig for å bygge og vedlikeholde sunn benstruktur i kroppen uten at den utgjør den samme frykten for «overdosering» som andre former for K-vitamin.

 

Omega-3 fra fiskeolje er i tillegg kjent for dens allsidige fordeler som bidrar til normal funksjon av hjerte- og karsystem, øyne og hjerne ved dosering så lavt som 250 mg DHA eller mer. Alle produktets aktive ingredienser arbeider godt sammen for å vedlikeholde mange av kroppens viktigste funksjoner.

 

Dokumenter

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×