Produktmeny

Meny

Profilmeny

Snabbare, starkare, friskare av Peter Wilhelmsson

Snabbare, starkare, friskare av Peter Wilhelmsson
Varenr.
904
Pris
kr 324,00
Enhet
Bok

Kvantumsrabatt

Loading...

Svensk tekst

Snabbare, starkare, friskare
med med integrativ idrottsnutrition
Utgitt: 2016

Denne boken er for deg som vil ha:

- veiledning for hva man skal tenke på når man trener, uansett hvilket nivå man trener på, som mosjonist, eller som eliteutøver
- Omfattende informasjon om hvordan man kan kombinere ernæring og trening for bedre prestasjon og helse
- hundrevis av praktiske tips for alle som trener utholdenhet for å holde seg frisk og skadefri ved utholdningstrening og konkurranse
- Et oppslagsverk for hvordan du velger et kraftfult og helsebringende kosthold, og et effektiv og sikkert bruk av kosttilskudd.

Peter Wilhelmsson er an av Sveriges fremste eksperter innen ernæringsmedisin og har mer enn 35 år med erfaring av næringsmedisinsk behandling og lang erfarng med funksjonell medisinfra The AMerican Academy Anti-Aging Medicine og The Institute of Functional Medicine. Han har tidligere gitt ut 11 bøker innen helse, blant annet Candida, vår tids folkesykdom (1987/2007)m Friskare liv med rätt kost(1997), Lev ung längre (2000) og Friskare barn (2005) på Ica Bokförlag, i tillegg Näringsmedicinska Uppslagsboken (2007)

 

Peter har jobbe i mange år på IFM-klinikken i Falun, har drevet helsehjem i fem år og drive ri dag Alpha Plus som selger og distribuerer høykvalitets kosttilskudd til e-handel, terapeuter og helsekostbransjen. Peter er også grunder av Nordiska Närings- og Fytoterapiskolan (NNFS) og Näringsmedicinska skolan i Stockholm, og er en anerkjent foreleser og inspiratør innen helse, kosthold, idrett og friskere livsstil..

 

Peter har et lidenskapelig forhold til helse, kost og trening og lever sin livsstil vær dag. I over 40 år har Peter utøvd langdistanseløping og annen idrett. Hans kliniske erfaring og brennende interesse for idrett og ernæring har gjort at han nå har skrevet sin 12. bok, Snabbare, Starkere, Friskare med integrerad idrottsnutrition. Peter har skrevet en bok som han selv har savnet i mange år. Boken er svæt komplett, inspirerende og kunnskapsintensv guide til den som vil prestere optimalt og som bidrar til kunnskap om hvordan du kan holde deg frisk og skadefri.

 
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×