Produktmeny

Meny

Profilmeny

Blir du syk av maten du spiser?

Blir du syk av maten du spiser?
Varenr.
1158
Enhet

Kvantumsrabatt

Loading...

Blir du syk av maten du spiser?
Skjult matvareallergi og intoleranse
av Patrick Holford og James Braly

 

Hva er forskjellen på en allergi og intoleranse?
Mulige årsaker
De nyeste testene
Hvordan følger man en eliminasjonsdiett, og hvordan gjeninnfører man matvarer på en trygg måte?
Hvordan forebygge, behandle og snu en intoleranse?

 

Dette er noen av punktene boken behandler, noe som gjør boken et flott tilskudd til f.eks Yorktest.

 

Matvareallergi og intoleranse blir stadig mer utbredt. Det kan anta mange former: vektøkning, hodepine og migrene, oppblåsthet, ledd som verker osv. Vanligere enn øyeblikkelig reaksjon på en matvare er den skjulte matvareallergien - den som gir utslag først etter flere timer, eller som kan komme og gå.

Denne boken, som er skrevet av to av Englands fremste på ernæring, beskriver de vanligste allerigene og iser hvordan man kan identifisere dem. Den inneholder en handlingsplan for å eliminere matvarer man kan reagere på, hvilke tester man kan ta, og forslag til kostholds- og livsstilsendringer.

 
 
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×