Produktmeny

Meny

Profilmeny

Gry Hammer - Eterisk oljeblanding - Magi 30 ml

Gry Hammer - Eterisk oljeblanding - Magi 30 ml
Varenr.
1235
Pris
kr 349,00
Enhet

Kvantumsrabatt

Loading...
Magi - en eterisk oljeblanding for å støtte fordøyelsen
Gry Hammer har brukt eteriske oljer  i mange år, og har nå endelig satt sammen sine egne produkter med blandinger hun drar stor nytte av selv i en travel hverdag.
 
Etter selv å ha levd med fordøyelsesplager i mange år, har Gry Hammer satt sammen sine favorittoljer som støtter mage og fordøyelse og deres oppgaver.
 
Magi er en deilig oljeblanding som dufter godt av peppermynte, grapefrukt, sitronmelisse, sitrongress og kanelbark. Oljer som ikke bare støtter den fysiske fordyelsen, men også fordøyelsen av selve livet.
 
 
De eteriske oljeblandingene til Gry Hammer er lett å like, og duftene er behagelige.
 
Denne oljen er ferdig utblandet og kan brukes rett på huden. Fordel 5-10 dråper på tinninger, panne, nakken, halsen og brystet.  5-10 dråper for fotmassasje, 1-2 dråper på pulspunkt, 10-20 dråper i fotbad/bad eller 30 dråper utblandet i 20 ml baseolje for å smøre/massere hele kroppen. NB! Halv dosering til barn mellom 4-12 år.
 
 
PS! Denne eteriske oljeblandingen inneholder Grapefrukt og sitrongress, som kan forårsake fotoallergiske eller fototoksiske reaksjoner i møte med direkte sollys. Selv om de er uttynnet i en baseolje, og faren er minimal, så bør du på generelt grunnlag smøre deg med oljeblandingen når huden ikke eksponeres for direkte sollys for å være sikker på at du ikke får en reaksjon.
 
 
Ingredienser:
Simmondsia Chinensis Seed Oil*/Jojoba*
Citrus Grandis Peel Oil*/Grapefrukt*
Mentha Piperita Oil*/Peppermynte*
Melissa Officinalis Leaf Oil*/Sitronmelisse*
Cymbopogon Flexuosus Oil*/Sitrongress*
Cinnamomum Zeylanicum Bark Oil*/Kanelbark*
Helanthus Annuus Seed Oil*(ørliten mengde økologisk solsikkeolje som antioksidantbase for rosmarin, nødvendig i ekstraksjonsprosessen)
Rosmarinus Officinalis Leaf Oil*/Rosmarin som antioksidant
Naturlig forekommende komponenter i eteriske oljer: Alcohol, Limonene, Citral, Cinnamal, Geraniul, Linalool, Citronellol, Eugenol, Cinnamyl Alcohol, Benzyl Benzoate
*= økologisk
Alle mine kosmetikkprodukter som inneholder eteriske oljer er økologisk sertifisert/DEBIO-godkjente og meldt inn i CPNP.
 
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×