Produktmeny

Meny

Profilmeny

ResQ Water 12 stk DATOSALG!

ResQ Water 12 stk DATOSALG!
Varenr.
1241
Pris
kr 495,00
Før
kr 660,00
Enhet

Kvantumsrabatt

Loading...

Best før: 05.12.2020

RESQWATER Proactive Recovery er en restitusjonsdrikk laget av nøye utvalgte ingredienser. Drikken bidrar med å gjenopprette balansen av elektrolytter og nødvendige næringsstoffer i kroppen. I tillegg hjelper den til med å vaske toksiner raskere ut av kroppen.

RESQWATER inneholder naturlige og organiske ingredienser, N-acetylcystein (NAC), men, ingen stimulerende midler. Nyt en avkjølt flaske RESQWATER før eller under trening, og gjerne en etterpå også. Ble festen litt heftig? RESQWATER er her for å hjelpe kroppen med å restituere seg raskere. Prøv det du også!
 
Detox. Recover. Perform.
 
Èn før og en etter trening eller fest, og noen ganger kanskje også en underveis.
 
Ingredienser:
Vann, økologisk rørsukker, kaliumfosfat (E340), N-acetyl-L-cystein, askorbinsyre, naturlig aroma, salt, sitronsyre, fikenkaktus-ekstrakt, pyridoksinhydroklorid (vitamin B6), ekstrakt av mariatistelfrø, tiaminhydroklorid (vitamin B1).
 
Oppbevaring:
Oppbevares kaldt for å sikre best mulig smak. RESQWATER inneholder naturlige ingredienser som er ømtålige for varme. Åpnet flaske bør oppbevares i kjøleskap for at innholdet skal beholde sine unike egenskaper og smak.
 
RESQWATER – næringsdeklarasjon:
En flaske utgjør en porsjon.
Kalium: 71,73 mg
Fosfor: 54,85 mg
Vitamin C 29,7 mg
Vitamin B1 (tiamin): 1,7 mg
Vitamin B6: 0,9 mg
 
 
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×