Produktmeny

Meny

Profilmeny

- ResQ Water 6 stk, 237 ml DATOSALG!

- ResQ Water 6 stk,  237 ml DATOSALG!
Varenr.
1240
Pris
kr 259,00
Før
kr 350,00
Enhet

Kvantumsrabatt

Loading...

Bets før 05.12.2020

RESQWATER Proactive Recovery er en restitusjonsdrikk laget av nøye utvalgte ingredienser. Drikken bidrar med å gjenopprette balansen av elektrolytter og nødvendige næringsstoffer i kroppen. I tillegg hjelper den til med å vaske toksiner raskere ut av kroppen.

RESQWATER inneholder naturlige og organiske ingredienser, N-acetylcystein (NAC), men, ingen stimulerende midler. Nyt en avkjølt flaske RESQWATER før eller under trening, og gjerne en etterpå også. Ble festen litt heftig? RESQWATER er her for å hjelpe kroppen med å restituere seg raskere. Prøv det du også!

 

Detox. Recover. Perform.

 

Èn før og en etter trening eller fest, og noen ganger kanskje også en underveis.

 

Ingredienser:
Vann, økologisk rørsukker, kaliumfosfat (E340), N-acetyl-L-cystein, askorbinsyre, naturlig aroma, salt, sitronsyre, fikenkaktus-ekstrakt, pyridoksinhydroklorid (vitamin B6), ekstrakt av mariatistelfrø, tiaminhydroklorid (vitamin B1).

 

Oppbevaring:
Oppbevares kaldt for å sikre best mulig smak. RESQWATER inneholder naturlige ingredienser som er ømtålige for varme. Åpnet flaske bør oppbevares i kjøleskap for at innholdet skal beholde sine unike egenskaper og smak.

 

RESQWATER – næringsdeklarasjon:
En flaske utgjør en porsjon.

Kalium: 71,73 mg

Fosfor: 54,85 mg

Vitamin C 29,7 mg

Vitamin B1 (tiamin): 1,7 mg

Vitamin B6: 0,9 mg

 
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×