Produktmeny

Meny

Profilmeny

- ResQ Water 6 stk, 237 ml

- ResQ Water 6 stk,  237 ml
Varenr.
1240
Pris
kr 350,00
Enhet

Kvantumsrabatt

Loading...

RESQWATER Proactive Recovery er en restitusjonsdrikk laget av nøye utvalgte ingredienser. Drikken bidrar med å gjenopprette balansen av elektrolytter og nødvendige næringsstoffer i kroppen. I tillegg hjelper den til med å vaske toksiner raskere ut av kroppen.

RESQWATER inneholder naturlige og organiske ingredienser, N-acetylcystein (NAC), men, ingen stimulerende midler. Nyt en avkjølt flaske RESQWATER før eller under trening, og gjerne en etterpå også. Ble festen litt heftig? RESQWATER er her for å hjelpe kroppen med å restituere seg raskere. Prøv det du også!

 

Detox. Recover. Perform.

 

Èn før og en etter trening eller fest, og noen ganger kanskje også en underveis.

 

Ingredienser:
Vann, økologisk rørsukker, kaliumfosfat (E340), N-acetyl-L-cystein, askorbinsyre, naturlig aroma, salt, sitronsyre, fikenkaktus-ekstrakt, pyridoksinhydroklorid (vitamin B6), ekstrakt av mariatistelfrø, tiaminhydroklorid (vitamin B1).

 

Oppbevaring:
Oppbevares kaldt for å sikre best mulig smak. RESQWATER inneholder naturlige ingredienser som er ømtålige for varme. Åpnet flaske bør oppbevares i kjøleskap for at innholdet skal beholde sine unike egenskaper og smak.

 

RESQWATER – næringsdeklarasjon:
En flaske utgjør en porsjon.

Kalium: 71,73 mg

Fosfor: 54,85 mg

Vitamin C 29,7 mg

Vitamin B1 (tiamin): 1,7 mg

Vitamin B6: 0,9 mg

 
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×