Produktmeny

Meny

Profilmeny

*Butycaps (smørsyre) 30 poser

*Butycaps (smørsyre) 30 poser
Varenr.
1209
Pris
kr 495,00
Enhet

Kvantumsrabatt

Loading...
BUTYCAPS er et kosttilskudd som inneholder mikroinnkapslet Tributyrin. Tributyrin er et triglyserid som inneholder 3 molekyler smørsyre. Det er en form for administrasjon som sikrer høy biotilgjengelighet av smørsyre i alle deler av tarmen.  Mikrokapslingsteknologien til BUTYCAPS gir en langsommere og gradvis frigjøring langs tarmene.
Smørsyre er viktig for tarmhelsen, og er anerkjent som den viktigste energikilden for kolonepitelet eller tarmbarrieren eller tarmslimhinnen, epitelcellene som utgjør det tynne laget av en slimhinne som dekker tarmens overflate. Smørsyre favoriserer en balansert tarm-mikrobiota.
 
KOSTTILSKUDD. Tributyrin 900 mg (smørsyre 787 mg) / pose. 30 poser.
 
Anbefalt daglig dose: 1 pose per dag. Slik inntas produktet: Hell over en yoghurt eller tynnflytende mat, eller hell direkte inn i munnen og svelg i en eller flere porsjoner ved hjelp av et glass vann. Ikke tygg. Ikke varm opp. Nettovekt: 90 g.
 
Ingredienser: Tributyrin, hydrogenert solsikkeolje, emulgator (E-471), bananaroma. Advarsler: Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil. Ikke overskride anbefalt daglig dose.
 
Oppbevares utilgjengelig for barn.
Oppbevares kjølig og tørt og beskyttet mot sollys. Ingen kjøling nødvendig.
 
 
 
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×