Produktmeny

Meny

Profilmeny

.Pure Marine Collagen, pulver 300 gr

.Pure Marine Collagen,  pulver  300 gr
Varenr.
931
Pris
kr 329,00
Enhet
Boks

Kvantumsrabatt

Loading...

Pure Marine Collagen er av type 1 kollagen produsert fra fiskeskinn (torsk). Med sitt høye proteininnhold bidrar marint kollagen til å opprettholde og bygge muskelmasse. Ideelt tilskudd i forbindelse med trening.

...

Vårt kollagen er utvunnet fra torskeskinn og inneholder bioaktive peptider som er lettfordøyelige og som tas raskt opp i kroppen (høy biotilgjengelighet). Kollagen er en naturlig komponent i kroppen som hjelper med å opprettholde dens styrke og fleksibilitet. Fra midten av 20-årene svekkes kroppens kollagennivå gradvis. Ledd blir dermed mer utsatt for slitasje og hudens kollagenkvalitet reduseres.

Kollagen er rik på spesielt tre aminosyrer, glysin, prolin og hydroksyprolin. Prolin er meget viktig i restitusjon og reparasjon av celler i kroppen. Kroppen har behov for alle de essensielle aminosyrene, spesielt etter trening. Det er derfor anbefalt og også inkludere komplette proteinkilder av god kvalitet, helst til hvert måltid.

Nutricoll er perfekt drikke etter trening.

ANBEFALT DAGLIG INNTAK

1-2 spiseskjeer (ca. 5-10 g) daglig den første måneden. Deretter 1 spiseskje daglig.
Rør ut 1 spiseskje Nutricoll Pure Marine Collagen i 1,5 dl vann eller annen drikke. Bruk gjerne shaker for raskere oppløsning.

Tips: Produktet smaker best hvis du drikker/spiser det i kort tid etter det er blandet.

Nutricoll Pure Marine Collagen er helt smaksnøytralt og kan derfor blandes i både kald og varm drikke. Dette produktet kan derfor lett blandes med andre drikker/mat.

 
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×