Produktmeny

Meny

Profilmeny

*Lentinex 30 ml

*Lentinex 30 ml
Varenr.
1206
Pris
kr 299,00
Enhet
Flaske

Kvantumsrabatt

Loading...
Lentinex, en ekstra potent betaglukan, som gir immunsystemstøtte fra shitake-sopp. lenitnex er for folk som ønsker å opprettholde et sterkt immunforsvar. GlycaNovas patenterte lentinex er et rent, effektivt og natrulig kosttilskudd til daglig bruk, utviklet og produsert i Norge. Anbefalt av helsepersonell.
Lentinex er klinisk bevist for å styrke immunforsvarets funksjon, avgjørende for å bekjempe sykdommer og infeksjoner, ved å øke b-lymfocytter som er ansvarlige for å lage antistoffer, og ved å øke immunsystemets biokjemikalier (cytokiner) som er nødvendige for immunhelsen. Med høy effekt er det bare en liten daglig dose på 1-2 ml som trengs.
 
Effektiv immunstøtte
Klinisk beviste helt naturlige immunforsterkende produkter som inneholder Lentinan produsert under rene forhold.
Løselig og biotilgjengelig betaglukan
Høy molekylvekt og triple-helix struktur gir høy bioaktivitet.
1-2 ml daglig.
Sertifisert renhet.
Effektive betaglukaner
 
Bruksanvisning:
For å få best mulig resultat, ta 1-2 ml daglig. I ml er omtrent 15 dråper fra dropperinnsatsen i flaskehalsen. Lentinex kan konsumeres direkte eller tilsettes i vann, kaffe, juice, grøt eller frokostblandinger. (Lentinex bør ikke blandes i alkoholholdige drikker fordi alkoholen kan denaturere beta-glukanen.)
 
Viktig: Lentinex inneholder ingen soppsporer eller annen soppbiomasse. Den passer for vegetarianere og veganere. Lentinex inneholder INGEN gluten-, meieri- eller kunstige farger. Lentinex er garantert fri for løsemidler, plantevernmidler, gjødsel, tungmetaller eller andre giftstoffer. Oppbevares under 25 ° C.
 
Ingredienser:
Vann, glukose (<2%), Beta-glukan (0,1%)
 
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×