Produktmeny

Meny

Profilmeny

Nytt produkt i shoppen!

ProB Activator er et nytt produkt i vårt sortiment.
Et sammensatt pro- og prebiotika som jobber for å gi deg vitale næringsstoffer fra hel og naturlig levende mat. Produktet er laget fra over 70 forskjellige plantebaserte og fermenterte ingredienser. 

ProB Activator har en prebiotisk funksjon og skal aktivsere  og nære våre egne bakterier, ved å opprettholde et fordelaktig miljø i tarmen, ved å være mat for tarmfloraen.

Det finnes ingen probiotika på markedet som kan kopiere din unike flora. Derimot, tror vi at et sunt kosthold bestående av prebiotika, fermentert mat og tilstrekkelig fiber er løsningen for å opprettholde et godt miljø i tarmen, som igjen skaper trivsel for floraen.

 

HVORFOR BRUKER PROB ACTIVATOR FERMENTERING?
Den plantebaserte ProB Activator bruker over 70 nøye utvalgte ingredienser, som er rike på fytokjemikalier og fremstilt ved hjelp av naturlig fermentering. Fermentering er naturens egen måte å bevare mat på og er også en tradisjonell måte å fremheve smaken på maten.
Fermentering har en betydelig effekt på ingrediensene i ProB Activator:
-          Den tar vare på de originale fytokjemikaliene fra plantene, noe som vanligvis ødelegges ved vanlig foredling av mat.
-          Den konsentrerer de vitale næringsstoffene.
-          Den gjør næringsstoffene mer biotilgjengelige.
-          Den skaper mange nye næringsstoffer man ikke får fra vanlig mat.
-          Den virker som en potent prebiotika og nærer vår flora.
Nøkkelen til en god helse er i dine tarmer. Selv om du ikke tenker på det på den måten, så fermenterer du mat, hver dag i tarmen din, for å trekke ut næringsstoffene fra den. 
HVA ER PREBIOTIKA?
Prebiotika er mat som nærer melkesyrebakteriene. Sammensetningen av ingredienser brukt i ProB Activator, som grønnsaker, frukter, sopper og urter blir til mat som nærer de vennlige bakteriene i tarmene og støtter deres vekst. Prebiotika er mat ingredienser som er viktige og fordelaktige for oss, da de stimulerer veksten og aktiviteten til bakterier i kolon. De gjør dette ved å tjene som "mat" for tarm-vennlige bakterier.
 
Skjermbilde.JPG
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×