Produktmeny

Meny

Profilmeny

Nye navn og resepter på Sano produktene

Det råder forståelig nok litt forvirring med tanke på de nye kosttilskuddenes navn. Hovedregelen er at det gamle Sano "hovednavnet" kommer først, som for eksempel Para -, Sym-, Adre-, Magnesium osv.  Etter "hovednavnet" er alle navnene byttet til "Balanse", som for eksempel Para Balanse, Sym Balanse, Adre Balanse og Magnesium Balanse.

Det er et par unntak fra hovedregelen i navngivning av de nye Sano produktene:

HCL Plus = pH Balanse
GT Formula = Krom Balanse

De gamle Sano tablettene kan byttes 1 - 1 med nye Sano tabletter. Der dosene av viktige ingredienser er endret, er det kompensert med et stimulerende urt, en bedre kilde/form av ingrediensen, eller begge deler. Dette for å sikre at produktene oppfyller kravene til det nye norske regelverket, samtidig som opptaket tilsvarer de "gamle" Sano produktene. Hvis du vet du er følsom for visse ingredienser, sjekk ingredienslisten nøye og ta saken opp med din terapeut hvis du lurer på noe.

I hårmineralanalyser tatt etter uke 15, er planen at de nye navnene er satt inn i de norske analysesvarene. I mellomtiden må dere hjelpe pasientene deres til riktige produkter. Vi klarer ikke å hjelpe alle alene! Vær så snill å kontakt dine pasienter og forklar.

Kjære pasienter; vær vennlig å kontakte din terapeut for hjelp dersom informasjon ovenfor ikke er tilstrekkelig.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×