Produktmeny

Meny

Profilmeny

Månedens produkt april -25% på Bor

Månedens produkt:
Life Extension Boron 3mg

Vi har nettopp fått inn Bor (eng. Boron). Dette  feirer vi  med å gi dere 25% på den som månedens produkt i april!! 

 

Hva gjør bor i kroppen vår? Mineralene og vitaminene samarbeider og motarbeider hverandre, slik at det i utgangspunktet skulle holde ting i balanse. Men hverdagen skjer, vi stresser, blir syke, har et dårlig kosthold, er arvelig belastet eller er utsatt for andre ting som kan påvirke mineral og vitamin-balansen vår, dermed kan de ulike mineralene komme ut av balanse i forhold til hverandre, og det kan bli for mye eller for lite av det ene eller det andre. 

Bor er et spormineral, som har et samarbeid med blant annet fosfor, kalsium, magnesium, K2 og D-vitamin og hjelper til med balanseringen, opptaket og utnyttelsen av disse. 

Bor er blant annet med på å stabilisere hormonene våre, kan virke normaliserende på menstruasjonsplager, fremmer sårheling, kan styrke benhelsen, virke fordelaktig ved sopp og parasitter, hjelpe på hukommelsen, balansere pH og mange andre områder, nettopp fordi den har dette samarbeidet og har den nøkkelfunksjonen i forhold til så mange andre mineraler og vitaminer. 

Bor er et flyktig spormineral, som det ikke er så mye av i Norges jordsmonn. Om du trenger å ta bor? Dette bør du ta opp med din terapeut, for å se om dette kan være aktuelt for deg.

Kjøpes her: 

https://www.isbla.no/andre-varer/tilskudd/bor-3-mg-veg.-caps 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×