Produktmeny

Meny

Profilmeny

30% på Isblå omega-3 villaksolje ut august

I hele august har vi 30% på alle Isblå omega-3 villaksolje!!

Villaksolje er et naturlig og bedre omega-3 alternativ, og kan brukes sammen med et HMA rebalanseringsprogram. Oljen er rik på EPA og DHA omega-3. En betydelig fordel fremfor tran er at den inneholder signifikant mengde av DPA, som er en spesiell omega-3 fettsyre. DPA er den anerkjente grunnen til at selolje er kjent som en god kilde til omega-3. 

  • 100% naturlig «pink salmon» olje fra laksefisket i Prince Williams Sounds Bay, Alaska (ikke fra konsentrat og uten rester av alkohol eller andre løsningsmidle
  • Et fiske etablert av eskimoer for flere tusen år siden
  • Fisket er sertifisert bærekraftig av MSC
  • Avskjær fra villaksolje er den dyreste naturlige kilden til omega-3 i verden
  • Naturlig renere fiskeolje, men likevel renset med molekylær destillerings- teknologi på Island som gjør den til en av de reneste oljene på markedet
  • Beholder oljens originale kvalitet ved ikke å «vinterisere» den som andre fiskeoljer
  • Ikke tilsatt kjemisk fremstilt vitamin A eller D, men naturlige tokoferoler (vitamin E) for å bevare ferskhet

 

Omega 3 fra fiskeolje er kjent for dens allsidige fordeler som bidrar til normal funksjon av hjerte- og karsystem, øyne og hjerne ved dosering så lavt om ved 250 mg DHA eller mer.

I større doser er det mye som tyder på at det også er særskilt bra for ledd, muskler og psykiske lidelser, så vel som del av smertebehandling.For poteniselt å oppnå disse fordelen, er det dog nødvendig med dosering på minimum 1 spiseskje hver dag til smertene er borte, og det bør de være innen 4-6 uker, for så eventuelt å redusere dosen noe.

For å kunne ta slike doser store doser med fiskeolje uten ubehag, kreves en meget god kvalitet. isblå villaksolje er behandlet som ferskvare fra første øyeblikk i ny og moderne fabrikk i Prince Williams Sounds Bay, og er tilsatt naturlig vitamin E for å bevare ferskhet fram til renseprosessen som gjøres på Island. Den sendes så til Norge for å fylles på flasker og tilsettes da sitron/appelsinolje og anisolje for smak og holdbarhet.

 

Aluminiumsflasken er godkjent for mat og pharma, med en innvendig beskyttelseshinne.

 Skjermbilde.JPG

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×